MC 19 Køge

Egedesvej 32

4623 Li. Skendsved

 

 

 

 

 

 

 

 

Historoien bag billedet:

En delegation fra Mc 19 Køge var på besøg i Mc Roskilde 74 under Roskilde festival 2001. De boede i telt i baghaven. En aften var "Buggie" (Se billedet) blevet kæphøj. han mente, at Mc Roskilde var nogle amatørdrikkere. Stor i slaget: "Nææhh, i Køge, der kan vi drikke bajere, vi kan tåle mosten. I kan jo ikke drikke en skid i denne her tøseklub". Han udfordrede 2 piger fra klubben i øldrikningens ædle kunst. (Da han ellers selv er sej Harley-kører og samme morgen var blevet set bagpå en Yamaha med kvindelig chauffør, burde han ellers nok være lidt mere afdæmpet!!!!)

Stor i slaget gik "Buggie" i gang med, at drikke Roskilde-pigerne under bordet. Ud på morgenen måtte pigerne vække en af egne klubmedlemmer, så gæsten fra Køge kunne blive lagt i seng. Han efterlod den sidste øl på bardisken. Citat: "Jeg kan ikke drikke mere!!" Han kunne sådan set heller ikke høre eller se mere.....!

Inden han gik i brædderne, nåede han, at undskylde sig: Jeg er ikke vant til, at drikke så meget. Nede i Mc 19 bliver man optaget i klubben, hvis man kan drikke 6 øl om året." -En udtalelse, som hans klubkammerater siden blev meget begejstrede for, at få refereret. -"Nåh, sagde han det ??!!"

Da "Buggie" vågnede op ad dagen, stod der "Yamaha", "Girlpower", "Svagdrikker" og andre søde ord skrevet i hans runde ansigt....

Der findes mange andre lignende historier om manden der er kendt som "Svagdrikkeren fra Køge". Men denne historie har billeddokumentation ......Og så er den ganske sand.

Hilsen Mc Roskilde 74.