Marts

RØD SKRIFT = UDENLANDSKE TRÆF --- RED TYPES IS EVENTS OUTSIDE DENMARK 

 

2016

12. Fyns MC Winter Party Volume 1
Kære MC Fans.
Bestyrelsen bag Fyns MC er glade for at kunne præsentere den første Fyns MC Winter Party Volume 1.
Lørdag den 12. marts 2016 fra kl. 15.00 til 02.00.
Der er masser af gode MC fester i løbet af vinteren. Det er her der er tid til at besøge hinanden i klubhuse rundt omkring i det danske. Alligevel syntes vi at der mangler et brag af en fest, med masser af glade gæster fra hele landet. Derfor satser Fyns MC nu på at lave en årlig tilbagevendende begivenhed i Odense, hvor op mod 1800 gæster kan feste indendørs i de kolde måneder. Stedet bliver DOK 5000 ved Odense Havn - et til formålet helt perfekt sted. Råt, robust og med masser af miljø. Her kan vi folde os ud og feste som vi plejer. Der bliver masser af fed musik, DJ's, underholdning, og god mad. Festivalen kan også tilbyde gode priser på hotel/hostel i nærheden, så ingen skal have den sure tjans med at køre hjem.
Der kommer meget mere info ud, når vi starter billetsalg den 1. november. Hold derfor øje med vores medier - webside og Facebook.
Vi håber I alle vil tage godt imod det nye initiativ og komme glad til en ny fest i Odense.
Mvh. Bestyrelsen, Fyns MC Festival

17. Bakken åbner. Vi ses på Nørrebrogade i København.

24. holder Buffalo MC – Sæsonstart på Hovedvejen 243 5580 Nørre Aaby.

26. er det tid til at tømme vores bar for Julebryg. Så denne dag får du 2 stk for 10 kroner. Vi åbner dørene kl 1900 hos Infinity Originals, Lundevej 13, 2765 Smørum