Habitos MC

 

Byvej 35
8370 Hadsten
tlf. 20855612

Om Habitos MC
Bagmanden beretter:
"Klubben opstod ved lidt af en tilfældighed i sommeren 2000. Kent Stig og jeg var ude at køre en tur og mødte to andre på motorvejen ved Hadsten. Vi stoppede på broen og snakkede om, at der manglede en klub i Hadsten, og besluttede at samle alle dem vi hver især kendte der kørte MC til et stiftende møde på Bagmandens terrasse i Selling. Resultatet heraf, var et overvældende fremmøde på hele 27 interesserede. Vi blev enige om at lave en køreklub med en ugentlig samling til fællestur.
Ved den første Klub/Sommmerfest var der et vittig hoved der fandt på at vi nok var en blandning af HA og Banditos så klubben måtte uvægerlig hedde Habitos og alle mand var formand, til gengæld skulle vi have en Bagmand som så blev undertegnede. Vi ville ikke have hverken vedtægter, generalforsamling eller bestyrelse, - det skulle være en ren køre- og hyggeklub.
"Initiativet har retten i klubben", dvs. at dem der vil lave et arrangement bestemmer og styre hvad og hvordan det skal være. Klubben er som klubbens medlemmer vil have den, ikke noget med at trække noget ned over hovedet på nogen. I starten var der også kvinder med i klubben, dette var KLART en stor fejl *GRINER* og nu er det kun en klub for mænd og drengerøve.
I begyndelsen faldt medlemstallet dog en del, idet der var nogen der mente vi var nogle "sindsyge individer der bare ville give gas" :-D
Jeg har selv haft stor glæde af klubben og dens medlemmer i mere end 8 år. Det har givet mig masser af drøngode oplevelser og nogle fantastiske venskaber.
Vi skal holde 10 års jubilæum i år 2010 og det skal sgu være et ordentligt brag af en fest med strip, øl, bræk og rock musik. I den anledning vil jeg foreslå at alle skal brænde mindst et dæk af inde i festteltet og ingen må forlade teltet."
mvh Bagmanden

 

 

 

 

 

 

 

 

17-05-2010