GODE RÅD

Denne side indeholder: Afgiftsudregning, Anmeldelser, Brevpapir, Dækskiftemaskine, Film, Forkromning, Fællesskab i klubben, Harley, Instruktionsbog, Koolart, Klistermærker/streamer, Køb og salg, Kørekurser, Lakering, Leasing, Lån, MC-data, Ophug/genbrug, Plakater, Polering, Race, Reparation og ombygning, Rygmærker/broderier, Sadelmageri, Samtaleanlæg, Sikkerhed, Slutseddel, Specialudstyr, Tours, Tøj, Udlejning, Vistikort.

At this page you can get some good advises about your bike. Mostly in Danish.

 

 

Advokat:

ROSBERG.DK er oprettet specielt for at varetage motorcyklisternes interesser, når uheldet er ude og skaden er sket. Klik her ROSBERG.DK

Airbrush:

www.customkiile.dk Har du en MC/bil/lastbil/tank/hjelm/krop/skærm/spejl/dæksel/noget andet der skal airbrushes, så tjek linket her før du tjekker videre.

Anmeldelser:

Liste over forhandlere og anmeldelser af dem kan ses på www.dmcn.dk Her kan du også se anmeldelser af motorcykler og MC-produkter.

 

Film:


http://www.sbfreaks.com

http://www.lasvegasextremes.com/

http://www.ghostridermovie.net/

http://hes.iki.fi/bike-video/
med bl.a. Pascals berømte og berygtede tur rundt om Paris.

 

Forkromning:

Å-K Chrom A/S, Axel Kiersvej 38, 8270 Højbjerg, 8629 6788

Gladsaxe Metalsliberi ApS, Sydmarken 31 A, 2860 Søborg, Tlf. 3956 4543, www.gladsaxemetal.dk

OK Slibe og Polering Aps, Fruensholm 3, 9400 Nørresundby. Tlf.: 9819 1479. Fax: 9819 1429. Mobil: 2016 1011. Mail: ok.slib(SNABELA)mail.dk www.okslib.dk

Tempo-Krom ApS, Andantevej 1, 2730 Herlev, Tlf. 4484 4060, Fax.4484 4063, www.tempo-krom.dk

 

Forsikring:

Få 3 tilbud på din MC forsikring, det er let gratis og helt uforpligtende.

 

Fællesskab i klubben:

"MC"i det grønne":

Vi skal have en sjov dag og lære hinanden bedre at kende

Vi skal arbejde sammen om løsning af opgaverne

Vi skal blive bedre til at kommunikere med hinanden

Sidst men ikke mindst, så skal vi have noget godt at spise og en hyggelig aften. 

Se meget mere på www.rezultat.dk

 

GPS.. planlægning af ture online:

Vi er en dansk web side hvor man kan planlægge mc ture og overføre dem til ens gps. Desuden har vi en app med navigation indbygget. Tjektourstart.orgfor mere info

iTunes:KLIK HER
Google Play:KLIK HER

 

Instruktionsbog:

Mangler du en instruktionsbog eller lignende, så prøv hos Køsters Motorboghandel APS, Østergade 9, 8900 Randers. Tlf. 8642 6613 og Fax 8642 0813

Mangler du en instruktionsbog eller lignende, så prøv hos Birgers billige bilbøger.

 

Koolart:

Har i hørt om KOOLART..? KOOLART laver de sejeste karikaturtegninger af motorcykler og biler..! Jeg har lige købt en licens der gør at jeg må lave KOOLART tryk på T-shirts mm. Hvis det har nogen interesse, er i velkommen til at kontakte mig pr. mail: hoejbo(SNABELA)privat.dk. Mvh Lasse Højbo.

 

Klistermærker/streamer:

Shinetech.dk har hvad du skal bruge af klistermærker, krympeflex, LED pærer og bånd, folie til det hele og en masse andet godt. Både til MC og bil.

 

Står I og mangler streamers, klistermærker, klubmærker, strygemærker og jeg kunne blive ved, så tag et kig ind på www.netbix.dk. Jeg har prøvet og det fungerer fremragende, hurtig svar og levering og hvad kan man mere forlange ??

 

Køb og salg:

http://www.hasselbalch.dk/mc/mc_koeb_salg.aspx God side ved privat handel. Incl. slutseddel

www.dba.dk kommer man ikke uden om. Dansk

www.scout24.de --> Auto --> fanebladet Motorräder. Er en ganske så udemærket tysk side.

www.motodirekt.de er også en udemærket side med køb og salg. Har ikke så mange, men god alligevel.

www.autokontakt.dk et gratis site hvor private gratis kan sælge og købe mc'er, annoncerne medtages også i bladene.

 

 

Kørekurser:

Er du/din klub god nok til at køre MC eller kan du/I stadig lære lidt, så tjek www.mcinstruktoererne.dk for et kursus i kørsel. Deraf navnet, kørekursus.  

www.dmc-org.dk bliver der arrangeret kørekurser for folk der vil lære at køre bedre MC. Det er også muligt for klubber at få sit eget hold.

 

Lakering:

JP MC Lakering. Energivej 4, Hvorslev, 8860 Ulstrup. Telefon: 8646 4633

 

Lån:

Din Bank er billigst og drejer det sig om Harley, så husk at sige at det jo er en investering.

al finans på 4343 4900 eller www.alfinans.dk

 

Bank24 er en komplet sammenligning af lån og opsparing mellem danske banker. Bank24.nu er en af de største hjemmesider indenfor privatøkonomi i Sverige. Derfor er den nu blevet lanceret i Danmark.

 

MC-data:

Mangler du data eller noget til din nuværende eller næste MC, så tjek www.louis.de.

Her har vi en Svensk side, også med data om de fleste MC'er: http://www.mcpoolen.se/mc/index.html

 

Ophug/genbrug:

Mangler du dele eller gamle cykler, så prøv flg. Links: http://www.buchberg-mc.dk/ eller http://www.mc-huset.dk/

 

Polering:

På et eller andet tidspunkt har de fleste af os prøvet at polere f.eks. en bil eller en båd - brugt en hel dag eller to på det for et par dage eller et par vasketure senere at konstatere at det hele var spild af tid. Vi opdagede at det rent faktisk kunne lade sig gøre at lave produkter, der kan holde - endda i lang tid, men det koster lidt mere. Vi er overbeviste om at kunderne gerne betaler, hvis de får mere for pengene. Puds din skærm på http://www.ultraglozz.com/

 

Vi er en lille virksomhed i Sønderjylland, der fremstiller luksus hestetrailere i hel støbt glasfiber www.mustang-trailers.dk Til vores produktion og som service til vores kunder, har vi for ca. 3 år siden indført et super plejemiddel til opfriskning og vedligehold af lakerede overflader. Vi henvender os til jer med tanker om, at i kunne få glæde af et sådan produkt, til jeres motorcykler. Skulle ovenstående have jeres interesse, vil vi meget gerne sende en prøve på Mustang cpp-hybrid. Send os blot en adresse hvortil i ønsker at modtage prøven.

 

Reparation og ombygning:

www.twintec.dk, Dele til alle mærker sælges. Reparation og ombygning af alle mærker. Speciale i Harley Davidson. 10% til klubber.

 

Rygmærker/broderier:

www.systing.dk Jeg tilbyder broderier, badges m.m, og til klubber gives der 10% rabat. Der kan leveres fra 1 stk. og opad. Meget kort leveringstid. Med Venlig Hilsen Marianne Christiansen, MC Maskinbroderi, Birkehaven 15, 8520 Lystrup.

Vil I have Jeres rygmærke broderet over på en vest eller noget andet, have lavet skuldermærker eller noget andet med broderinger, så tjek denne side. www.tex-tryk.dk. Her kan I også få broderet rygmærker osv. Jeg har set et par produkter og de ser ud som om det nok skal holde vestens tid ud og lidt længere. Øerne's Aktivé Handel. Jens Erik Jørgensen, Løjtoftevej 189, 4900 Nakskov. TLF. 5492 1475 eller 2047 3601

www.midesign.com produceres der rygmærker, og broderet beklædning fra 1 stk. og opefter. Vi leverer kun kvalitet - du er velkommen til at spørge dig for. Vi producerer løbende for både HA, Bandidos, No Name MC, Hog Riders, HD Bikers, og mange andre klubber i Norden.

Hej alle motorcyklister. Skulle i have brug for T-Shirts, Caps, Sweatshirts, træfmærker ol. eller skilte til klubben så giv mig lov til at komme med et tilbud. Ring og hør nærmere. Jeg kører selv motorcykel i en club i Thy. Venlig tilbagelænet hilsen. Helle. E-mail: skilteriet(SNABELA)mail.mira.dk

 

Sadelmageri:

www.cherokeeupholstery.dk kan du få lavet alt i læder og diverse.

 

Samtaleanlæg:

Hvis man er på udkik efter et samtaleanlæg i god kvalivare, så er der kun een specialist, efter min mening, www.motocom.dk (han ved sku' hvad han har med at gøre). Du kan endda se installations-billeder til hjelmen under (Tip's og Teknik). Det var en stor hjælp da jeg skulle bygge ind i vores hjelme.

 

Sikkerhed:

www.bits4bikes.dk Her finder du lys der blinker når du bremser, lys der gør dig breder, lufttrykalarm og meget mere. Undgå farlige situationer, besøg bits4bikes.

 

Slutseddel:

Mangler du en slutseddel til salg af din MC mellem private??

http://www.mczonen.dk/content/slutseddel.htm

http://boldreel.dk/mc-stuff/slutsedl/

http://www.hasselbalch.dk/mc/mc_slutseddel.aspx

http://www.fdm.dk/public/biler/kobogsalg/slutsedler/

http://www.martinpoll.dk/div_mc.htm

 

Specialudstyr:

Skal du have lavet noget specielt til billig penge til din cykel, så smid en mail efter Kim Krogh, der er maskinarbejder, på kimkrogh@wanadoo.dk og han fikser den lille detalje.

 

Udlejning:

Hos nedenstående kan du leje andre MC'er:

BA-Billeje, Herlev Hovedgade 82, 2730 Herlev. Tlf. 4494 6667

Aagesen Motorcykler, Hvidovrevej 3, 2610 Rødovre. Tlf: 3672 1872

Bike-service, Rosengårdsvænget 17, 4100 Ringsted.

Gunnar Falk, Frydenborgvej 27, 3400 Hillerød. Tlf. 4824 4884

Folmers MC, Odensevej 2, 5550 Langeskov. 6538 2497 / 6538 3848

MC trailer til udlejning.
Traileren er en:
NEPTUN Moto til 2 motorcykler med tip og lav læssehøjde
13" hjul og lukkede skærme (snavser ikke cyklerne)
Længde 220 cm, bredde 130 cm
Lasteevne 600 kg
Totalvægt 750 kg
Justerbar bøjler til forhjul
7 polet stik
Max 80 km/t i DK
Tempo 100 godkendt til Tyskland
Udlejes fra 8500 Grenaa.
Keld Johansen
tlf. 86321589 mobil 2284 1589
Mail: kelu(SNABELA)skylinemail.dk

 

Andre links:

BIKESTERS, an Adventure in Racing and Technology by: Fred Vosk. http://bikesters.com Bikesters is a G-rated - safe for all ages site. Fun for Kids ... (Big Kids too). A HEMI V8 POWERED DRAGBIKE ... and more!

http://www.bikepics.com/ billeder og videoer.

http://www.ratbike.org/ hvis du mangler inspiration. 

http://www.supermotard.dk/ hvis du vil se en ny trend indenfor MC'isme

 

TOUR ture og andre Tours

 

MC Ture i Skåne: Vi har nu indført begrebet motorcykelturist i Skåne. På Biker’s Stop har vi samlet information, der vil gøre det nemt at finde oplysninger om hvor man kan køre, bo, spise, se og opleve Skåne fra motorcykel - hvad enten du besøger os eller bor her. Det er vores ambition at skabe en portal der skal være det sted, hvor du finder de fleste aspekter af motorcykelkørsel. Tjek mere her.

MC ture i USA, Til Danmarks absolut billigste pris… Spar ca. 30%. Nu er drømmeturen på en Harley Davidson tværs over USA rykket et stor skridt tættere på at kunne blive til virkelighed, - og det for en fair pris. Tjek det hele på www.mcusa.dk.

Mangler du sol på kroppen og træt af at få pisk i ansigtet af den danske regn, så er der MC ture til Spanien, Portugal, Marokko og omkringliggende lande. Tjek www.imtbike.com/.

Kender du enhver sten på de danske veje, hvert græsstrå i vejkanten, snuset til alle blomster i det ganske danske land? SÅ er tiden vist kommet til at tage en tur til Småland og Öland i Sverige. En tur over broen og nye veje ruller sig ud for dit forhjul. Nye blomster og græs, træer og dyr, en udsigt som denne, finder du kun i Sverige. Og så er det billigt. På http://www.enjoysmaland.se/ finder du mere om hvordan det hele arrangeres og hvor de bedste veje er. 

Nystartet dansk rejsebureau specialiseret i motorcykelrejser i Europa, USA og Canada. Turen i Europa foregår på egne maskiner - vi kører til Weser Bjergland - til Rügen og en dejlig tur til Norge. USA og Canada er altid på lejede maskiner. Vi anvender her udelukkende Harley Davidson. Læs nærmere om afgangtider og priser på www.motorcykel-rejser.dk

 

Oplev toppen af Europa - Nordkap - og midnatssolens land på en speciel bikertur! Op gennem Europas sidste ødemark. Gennem nogle af Nordnorges smukkeste landskaber med dybe fjorde og spændende fjeldformationer! En unik oplevelse i ét med naturen og cyklen! Turen foregår på egen MC, men alt andet kan organiseres så man ikke skal bekymre sig om det. NORDIC TOURS A/S er et stærkt Skandinaviens-team med tilsammen langt over 100 års erfaring! Se mere på www.nordictours.dk for mere info.

 

 

Har du lyst til en tur i Alaska så tjek det efterflg. som er mailet til mig: "We specialize in dualsport motorcycle touring, and concentrate on the long dirt highways that Alaska has to offer. We have a variety of BMW's, Kawasaki KLR 650's and Yamaha XT 225's. We go to the Arctic Circle, to Wrangell-St.Elias National Park, the northern hotsprings, Prince William Sound and the Kenai Peninsula. We have a support vehicle and staff to ensure a safe, enjoyable trip. name = Alaska Rider Tours address =PMB 202 205 E. Dimond BLVD Anchorage, AK 99515 phone =(907)783-1990 www.akrider.com

 

 

 

 

 

TØJ FRA TYSKLAND

Det plejer jo at være billigt dernede.

 

www.bikeroutfit.de Vi er en af de førende specialister indenfor motorcykel beklædning i Slesvig-Holsten og er siden 1987 i lokaler i Motorradzentrum Oeversee (10 km syd for Flensborg). Hos os finder du mærke varer fra førende producenter.

www.pwhamburg.de Sælger nye udstødningsrør samt brugte og nye dele til MC'er.


www.louis.de
Sælger mc udstyr, især tøj - hjelme, men også batterier, pakninger, koblinger mv. Sender gratis 600 siders katalog.

www.polo-motorrad.de Rigtig billigt sted. Minder om "Louis"


www.hein-gericke.de/
Sælger primært tøj og hjelme


www.wunderlich.de
BMW og Yamaha udstyr


www.rw-superbike-shop.de
Mest ombygning


www.corbin.de
Sæder og udstødning


www.touratech.de
For touring og paris-dakar kørere