Copenhagen Custom MC!

Homepage: www.ccmc.dk

Kontaktpersoner: formand@ccmc.dk Henrik@ccmc.dk

Copenhagen Custom Motorcycle Club er stiftet udfra ønsket om at være selvbestemmende i forhold til de store landsdækkende motorcykelklubber.

CCMC tæller mellem 10 og 15 engagerede medlemmer der nyder et såkaldt fuldt medlemskab, samt 3-4 medlemmer på prøve. Det nyder de "fulde" medlemmer også! I klubben fokuseres 100% på kammeratskab, sjov og ballade, hygge og især lange fede ture i og udenfor København.

CCMC er IKKE en mærkeklub og alle er velkomne til at kigge ind eller køre med på vores ture. Dog skal det lige siges, at vi udelukkende er en chopper/custom/cruiser-club, men det er selvfølgelig ingen hindring, hvis din cykel er en standardmodel.

CCMC er naturligvis stiftet som det skal gøres, med bestyrelse, generalforsamling og alt det dér! Men først og fremmest drejer det sig om at køre MC, pudse MC, snakke MC osv - OG SÅ alt det andet! Vi er en "tæt" klub, forstået på den måde at vi alle har mere end et klubmedlemskab tilfælles. Ingen optages i CCMC uden bevis for et positivt sind, et udbredt hygge-gen og en forståelse for et alment fungerende fællesskab! Ellers er vi ligeglade med hvad folk måtte være i besiddelse af eller være straffet for! Vi vil dog forbeholde os ret til at se folk an - de skulle jo gerne kunne tilføje klubben noget kreativt særpræg!

Kig ind på vores homepage på http://ccmc.dk og check turkalenderen ud, der vil også være listet de almindelige sociale arrangementer - vi hygger jo en del! Smid en bemærkning i vores gæstebog, eller send en e-mail til formand@ccmc.dk eller henrik@ccmc.dk, hvis du skulle være interesseret i at køre med en dag, så fanger vi dig ved førstkomne lejlighed.

Ride safe & hard - in that order!

Venligst,

rødderne fra CCMC!

 

 

29-05-02