Biker Friends Aarhus

Klubben har til huse i lokaler på Aarslevgaard i Brabrand, skråt over for Aarslev Kirke.

Hver tirsdag fra kl. 1930.

E-mail: info(SNABELA)bikerfriends.dk

Vi er en flok glade, omgængelige og lettere gråsprængte MC-entusiaster, som i oktober 2002 i al ydmyghed har etableret en klub, der som udgangspunkt har til formål at styrke det fællesskab, som vi gennem årene har opbygget. Vi har den holdning, at kører man motorcykel, så er man noget specielt, og det er hvad enten det er en MZ'er fra 1970 eller en Pan European fra sidste år. Det er et spørgsmål om holdning.

I princippet kan alle være med, uanset hvilken cykel, man kører på. Bare kørestilen er afslappet og tilbagelænet. Selvfølgelig spiller adfærd også en rolle. Vi oppebærer en betydelig gennemsnitsalder, hvilket også kan ses på mange af billederne rundt omkring. Derfor skal du nøje overveje, om du passer ind i vort fællesskab. Hvis du er 18 og drømmer om en Hayabusa, så er du stadig velkommen, men du passer måske ikke helt til filosofien med afslappet og tilbagelænet kørsel - før du bliver lidt ældre.

Vi hylder det frie liv på motorcykel. Der er fællesarrangementer og træf, som vi gerne deltager i. Mange klubber rundt omkring i Danmark, og i udlandet, for den sags skyld, arrangerer træf, som er et besøg værd. På vor træf-side kan du få et overblik over nogle af træf, som Bikerfriends deltager i, eller drømmer om at deltage i. Derudover er der weekend-ture, dagsture og ferier, som medlemmerne arrangerer på tværs i klubben.

 

 

 

 

 

09-08-03