Big Eagle Custom Club

 

BIG EAGLES Custom Club er en gruppe glade motorcyklister af begge køn, der nyder den tilbagelænede kørestil på vores motorcykler af typen Chopper / Cruiser / Classic. Vi kører ikke på racermaskiner eller motorcykler fra Kina eller Korea.
Vi har almindeligt arbejde, betaler skat og kræver vores del af vejen, når vi er ude at køre. Vi er en 99% klub og har ikke noget med 1% klubber at gøre.
Vi nyder sammenholdet og kammeratskabet og kan lide at tage på træf i Danmark, så som Træf på toppen, Fyns MC Festival og Thy træf samt endags ture til f.eks. Karoline ved Middelfart .
Vi afholder julefrokost, sommerfest, grillaftener og besøger andre klubber.
Vi ønsker, at være en AKTIV klub, hvor også du kan få stor indflydelse.
For os drejer det sig om hygge, køreture, fællesskabet, interessen for motorcykler, fester, sparke dæk, at mødes og fortælle hinanden nogle gode røverhistorier.
Biker Baren er åben den første torsdag i måneden fra 19.00 - 22.00, hvor der er klubaften. En gang om måneden viser Biker Biografen film.

 

 

For at være medlem af BIG EAGLES skal man:
* Have en motorcykel, som betegnes som chopper eller cruiser / Classic, altså den tilbagelænende kørestil, som f.eks. Yamaha, Suzuki, Honda, Harley Davidson, Kawasaki, Lauge Jensen, mf.
* Have interesse for de tilbagelænende cykler, selv om man ikke p.t. ejer én selv Man kan også være medlem som den bedre halvdel til et af medlemmerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oprettet 11-11-2012